Stark är jag idag, muskler spända vad ska nu hända?

Ha en bra dag allihopa :*
 
 
Ny tvättade skor är det bästa som finns, förutom nya då ;))

En mänsklig varelse dör men aldrig fult ut, den lever i dig och en ängel dör inte ut.e

Älskade Elvis,saknar dig så himla mycket, tankarna kring Dig gör mig gråtfärdig, å det är näst intill ingen som förstår, jag skulle kunna göra allt för att få dig tillbaka ingen kan byt ut dig men andra kanblöja sår. Detta är svårt för mig och jag vill välja min egna väg. Men de går inte alltid när alla andra ska bestämma. Jag kände dig på ett helt annat sätt än alla andra. Du var och är en stor del av mig. Kommer aldrig glömma vad vi hade. Dina roliga läten, dina konstiga lekar och kärleksfulla pussar. De värmde hela mitt hjärta med din närhet. Å nu är du borta du finns allti i mitt mine och mina tankar ! Du har en sån stor del av mitt hjärta.

Don't walk in front of me. I may not follow. Don't walk behind me. I may not lead. Just walk bestide me. And be my friend.

Älskade hästar! Red en trevlig kvällsritt med Hillevi i onsdags. Det va fint väder och väldigtskönt ute. Blev en kort trav tävling hehe.
 
 
 
 

Hundarna

                                                                          Buuuuuus
 
                                                                           Fina Dolly <3 
 
                     
                           haha yeeeeeh :D
 
                                                             haha awww paret pussas :D 
 
Varit med vovvarna hela dagen, mysigt och massor av blöta hund pussar.
 
 
 
HA EN TREVLIG DAG ALLA BÖNDER :D
 
 

Härlig dag på stan!!

Varit på stan idag , haha ojojoj så kul vi hade!
Litre bilder från idag :)

 Oooouuf heingar :D
 
 
 Sååååå snygga, hihi barbie skor ;)
 
 Söta lillebror :D
 
 

Kort inlägg

Jag har inte hunnit suttit vid bloggen speciellt mycket under veckan, har ridit 2 gånger, lekt med hundarna, fotograferar, varit med kattungarna, städat mitt rum ordentligt (vikt allt i lådorna ta bort saker osv) varit i stan en hel dag. Men bilderna kommer upp nästa vecka då jag har min datot tillbaka :D Men veckan har varit rolig ! Fortsätt läsa bloggen så kommer jag uppdatera med nytt!

Dagar går men läker dom sår?

Chattar med roliga personer och har precis ätit lunch. Det blev toast! nice. har även fixat ett evenemang till nästa chihuahua träff, så om du bor i närheten av uppsala med en chihuahua är du välkommen till nästa träff den 1 juli 12:00 på gräsmattan vid kap, förbi studenternas och minigolfen. Gå även med i chihuahua träffen uppsala å facebook.

Regn..

Dåligt väder idag.. typiskt.. så blir att städa rummet, jaja de e bra för då blir det FIINT! Annars ska jag nog sitta och kolla bloggar hela dagen typ. Igår var jag på chihuahau träff med Linn, hennes mamma och bror. Trevligt. och alla hundar är så söta! Cyklade även till hästarna med Dolly och Sofia. Mot kvällen åt vi jordgubbar! I kväll ska vi fira Majsan!
                                                     
         
         
         
         
                                           
        
                                              

Grattis Maja!

Idag fyller Maja (min bonuskusin) 12 år! Grattis vännen! Ha en underbar dag kram!
Besök http://majjiissww.blogg.se
 
 
 

Bilder från veckan.

                                                                          Algot.
   
   
                                                                   Andra bilder.
                                        
     
    
                                                     Jag älskar bilder i svart vitt.
           
  
  
  
                                         
                                                              Midsommar tårtor!
 
 
 
ha en bra dag, karmis!
 
 
 
   

Back on track

Dålig uppdatering, inget under veckan blev väl exakt som planerat men nu är jag tillbaka här!

Stan idag!

Idag ska jag och Emelie åka in till uppsala och shoppa lite :D
Här är iaf va jag har på mej toooday ; Svart/lite genomskinligt linne (med rygg urringning) och ljusa jeans shorts.
 
 
 
 
 

Whoops :)

Tyvärr laddade vi inte upp bilderna vi tog igår, för det va så himla fint väder så vi va ute och fixade i trädgården hela dagen. Men dom kommer upp snarast, kan jag lova! :*

Erfarenheten är namnet vi ger våra misstag


Smått och gått+ veckans tipps

Tänkte uppdatera er med nya bilder men bloggappappen funkar fortfarande inte, kommer inte äns in. Tror det kan vara för att jag har uppdaterar bloggen ? Men jag har prövat tagit bort appen å laddat ner den igen men, nej.. I morgon ska ja till Linn så vi kommer nog blogga från hennes dator å då kommer ni få bilder av många olika tillfällen ! (Y) har precis tvättat mina Converse i tvättmaskinen ! Som blåa blev jätte rena medan dom vita inte blev fullt så rena! Veckans Tipps! Tvätta dina Converse i tvättmaskinen på 40 grader med en skopa tvätt medel å en halv skopa vanish oxi action! (fläck borttagare) välj själv om du har dom i tvättpåse. ( min tvättpåse gick sönder å skorna ramla ur).

HAHAHAA

Ja man älskar djur! Kunde inte se min statistik så då sätter söta blogg.se en ko på bete i min lilla ruta med statestik och skriver "kunde inte hämta statestik, under tiden använder vår ko denna yta för bete. Försök igen senare"
Lägger upp bild på sen eftersom blogg appen inte funkar så måste ha blogga på safari å då kan jabasera använda redan upplagda bilder. Puss och kram härlig dam

Livet leker!

Hihi ! Varit på promenad med Bamse då en leonberger valp kommer lös springande mot oss, riktigt söt! Dock blev Bamse sur när ja skulle klappa den, suck, men jag bar Bamse å valpen följde då efter mig när jag gick till ägaren som inte hade hunnit saknat hunden men hon blev glad att ja kom med honom, nu är ja inne å har pratat med Linn på telefon, SAKNAR HENNE SÅ MYCKET! Tur är så kommer hon hem på måndag vid 16, så jag ska hem till henne på tisdag! Härligt ! Alltid kul att prata med henne! Whooph! GLAAD!


Stugan.

Åkte till stugan i går, mysigt. Bamse blev galet glad när han såg mig. Hoppade som en stuttsboll upp i min famn å nästan åt upp mig, värkligen klättrade upp i mitt ansikte, fick massa pussar. Idag sov jag till 11:00 då mamma kom å väckte mig, vi åt frukost och senare gick vi en promenad, 14 var vi tillbaka och åt lunch, jag har kollat på film " You, Me and Dupree" ska läsa lite bloggar nu, bye 



Utkast: Jun. 15, 2012

Blev ingen träning då ja kom på att min klubba är trasig.. Bad for me. Men sitter hos Åsa med Algot, mysigt med barn som ligger och bajsar.. Höhö, snart kommer mammi då ska vi åka till stugan! Tror jag ska stanna i Alunda å köpa jordgubbar! (y)

Dagen.

Vaknade strax innan 11 tiden, gick upp åt frukost och glass ;D varit ute på gården med Dolly, lekt och myst, låg en stund på stuttsttan för att sola men solen vill inte vara framme hela tiden, nu har jag packat klart, 14:56 går bussen hem till min faster Åsa. I kväll blir det träning med p-99 pga att vi ska ut till stugan å vill inte att de ska bli hur sent som helst, skriver mer ikväll, puss och kram

Oj oj

Haha ja? Klockan är 02:11 och jag kan inte sova. Vad har hänt med mig? Nu är ja uppe sent å sover länge men förut va det omöjligt då la jag mig innan 22:00 å fick tvinga mig att vara uppe längre, då jag oxå alltid vakna 08:00 vilken tid ja än la mig, men shit no! Nu lägger ja mig vid 02:00 pigg som fan och går upp vid 12? Kallas det sommarlov ? Wiho! Har precis sätt en film men blev inte tröttare så va ska jag hitta på nu? Haha smsa lite kanske, Ha det så bra allihopa puss och kram !

Du lever i mg.

Sitter vid datan och känner din närvaro jag var 100% säker på att ja såg dig gå genom min dörr, jag såg din svarta svans, jag lovar, kännslan i min kropp blev varm, det va som att mitt hjärta börja smälta. Jag kände mig så hel. Vänder mig om mot dörren för att ta upp dig till datan som vanligt.. men jag hade fel.. Du va inte där jag kände mig än en gång sårad men fick mig en tanke att min lilla ängel kom för att säga att allt va bra, Han kommer till mig näst intill varje natt, alla gånger är underbara, att känna din närvaro i mitt hjärta gör att jag skriker av glädje. Att bara vakna upp efter en sån natt får mig i tårar, Skriva detta är inte enkelt. Du har hela mitt hjärta i öppna armar. Med dig i mina drömmar är jag den lyckligaste ägaren/flickan i hela världen. Jag älskar dig rymdens slut och tillbaka. Min älskade och trognaste vän jag önskar du låg i min famn dag som natt. Kärlek måste man förtjärna men dig fall jag för. Att älska är stort och det tar plats, den platsen är förtjänad.

Sommar bilder

 
 
Bilder tagna av mig och Linn.

Bamse.


 



Vega och Nova.
 




 
 



Linn och Nova.







Dino.

Emelie.


 




 
 


 

Kattungarna.

Bilder på kattungarna som jag lovade, fotade dock inte alla 8.
Felix mitt lilla hjärta.
Birma skogskatt







Syskon.





Mamma ras Birma


Några från en annan kull som oxå fanns.






Hissa eller dissa ?

Kom precis in å tänkte att ja ville se en förändring, jag klippte till mitt hår lite å bytte sida på benan, hissa eller dissa! Skriv om de andra va bättre eller inte <3 inget smink osv .


Mycket har hänt !

Ja i tisdags kväll va det fmk och en tripp i stan, bra musik och mycket dans, träffade alla dom härliga personerna man inte sätt på länge, allt kanske inte gick som de va tänkt :( men vi får väl se de från den ljusa sidan, jag fick iallafall träffa Ida och hennes sjuk snälla kompisar ! (gillas) 👍 det var sjukt varmt på dansgolvet alla typ svettades men de va en kille, USCH ! Som de rann svett om ! Han va dy blöt! Fy fan! Han va så FUL å han själv tyckte han va så snygg
men som tur va så va Fredrik där ;* jag va ganska mycket med Becca den kvällen riktig KUUL! De va massa folk där så de va lite svårt att hitta varan ibland, de var en hel del telefonsamtal den kvällen, kanske blev lite drygt men aja, thats life. Jag stannade 20 min efter de slutade å kollade på svenska björnstammen, pappa hämtade mig utanför fyrishov, ( fmk va på fyrishovs baksida, vid ute badet). Igår var jag på student firande i Stockholm de va helt okej, snacka med en rolig kille igår btw.
Idag gick jag upp strax efter 12 åt frukost städade å vet ni? När jag rullar upp gardinerna i mitt rum sitter våra katt Lukas där. (han försvann förra sommaren.) men sorgligt nog har Oscar för brotten om springer ut å så klart katten springer iväg. Ja ja.. Jag la ut katt mat där han satt å se när han kommer till baka, kul lixom, nej men har precis kollat Annica och Marcelos bloggar nu blir det att ringa mamma strax och sen gå upp till hästarna.
image description

image description


Älsklingarna

Hittade en underbart söt bild på mina älsklingar..<3


God morgon

Känns bra att vakna å känna att jag Inte behöver stressa för att det är ingen SKOLA! Haha så skönt ikväll blir det fmk med alla underbara ;*


Ängel.

Felix <3


T A G G A ♥ F O T B O L L

Hääääärlig, nu är det sommarlov ÄLSKA
Nu blir det kolla fotboll!
KOM IGEN NU SVERIGE
btw, dööör så skön låt,
http://www.youtube.com/watch?v=X9xjba2_npk :D ♥
//linn




Lifes good!

Skolavslutning om 50 min<3

">

 

 


Redo!

Nu är jag väl förbered för att katten ska komma! Blir att hälsa på honom i kväll<3 Helgen har varit underbar ! Hundar katter vänner och massor med skratt och promenader! I dag fixade jag naglarna hos en tjej i stenhagen, suuupet nööjd! Jippi! Kommer helt klart gå dit fler gånger !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3093281/images/2012/pic_206078352.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3093281/images/2012/pic_206078352.jpg" class="image">


Natti!

Jaha, säger god natt nu så man kommer upp i morgon, även fast ja inte känner för att sova men de e inte en jävel social på sms. I morgon väntas nagelfixning och besöka kattungar! (gillas). Natti natti<3
Lägger upp morgondagens outfit.


Våra nya familjemedlemmar !

Den gråare ska bli min! Och den brunare Sofias :)


Dogs in My heart.

Hundvakt åt Stephanie och Danne idag, så mysigt! Älskar dom här djuren! Så söta och snälla, varit på ett antal promenader med vovvarna och har ätit hemma hos Ida. Riktigt kul! Ska kolla på film tillsammans med de fina vovvarna.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3093281/images/2012/pic_205987069.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3093281/images/2012/pic_205987069.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3093281/images/2012/pic_205987114.jpg" class="image">


Svar på frågestunden.

Simona:
 chips eller godis? - Godis.
ute eller inne?- Beror på väder, men ute.
blogga eller shoppa?- Shoppa.

Oscar Johansson:
Vem är din bästa brorsa ?? <3hihi-
Emelies, svar- Oscar. Linns, svar- Sebben.

Emma:
djur eller kompisar?-
Båda. Går inte att välja.
När fyller du år?- 2juni.16 maj
Vilket är det bästa ämnet du har i skolan?- bild, NO och slöjd.
vem är din bästis och varför?
Emelies svar- Linn för att hon är en fantastisk person som förstår mig som ingen annan, vi har nästan alltid samma synpunketer på saker. Och gillar samma saker, vi har alltid kul tillsammans och delar allt, vi kan säga precis som vi tycker och tänker till varandra.
Linns svar- Emelie såklart! Hon är den enda som förstår mig upp till 100%, hon finns alltid där för mej om det är något. Och vi har så himla lika personligheter, tycker och tänker samma saker. Hon är helt underbar!
Heldag på stan eller lugn hemma kväll?- Heldag på stan.
Vem av dina djur gillar du mest?
Emelie- Har bara 1 djur som jag skulle kunna kalla delvis min så det är Dolly en av de finaste hundarna.
Linns svar- Det är en svår fråga, älskar alla mina djur, men Nova antar jag eftersom jag eftersom hon lyssnar bättre på mej än dom andra hundarna.
Favorit hundras? Linn- Chuhuahua. Emelie- Gilllar typ alla hundar men Chihuahua, Goldenretriver,
Australiensisk Shepherd och Amstaff.
En resa du vill göra i framtiden, och varför du vill göra denna?- Florida för att det är fint. Dubai för att Camlilla från bb jobbar där.
!:)<3

Jocke:
Vad skulle du villja ha i födelsedags present?- Vet inte.
är jag en bra kommpis? ♥♥♥- Ja.

Malin: 
Vad är era största drömmar?- Emelie- Bli en känd veterinär och ha jätte mycket pengar
Linn- flytta till USA och träffa en rik man. ;)

Emilia:
hur länge har ni bloggat?
- Emelie- jag har bloggat mer än 1,5 år men startade upp denna blogg för några månader sen. Linn- jag började blogga på den här bloggen för nån månad sen.
godis eller chips- Godis
katt eller hund- Hund
mobil eller dator - Emelie mobil, Linn dator.

Ella:
Vem har designat eran blogg? :)
Emelie med lite hjälp av sofia.
Har ni några typ jättestarka rädslor osv.?- Spndlar clowner, mördare peddos och humlor.
KramKram!

Ida:
Hur länge har ni känt varandra?
- Sen sommaren till 5:an
Hur träffades ni?- Emelie kom och knackade på min dörr och frågade om vi skulle göra något (vi visste inte något om varandra, emelie visste bara att en ny tjej flyttat in i huset bredvid tess).
hund eller katt?- Hund
vad tycker ni om mej?<3 En super snäll och söt tjej!

Marie:
1. vilken är erat bästa minne?
- Oj de va svårt, finns alldeles för många för att kunna välja.
2. har ni blivit sviken av någon nära vän någon gång?- Ja
3. favorit ämne i skolan?- NO bild, Slöjd och ibland SO
4. hahahah favorit lärare i skolan?- Åsa och Malin
5. vad är erat besöksrekord? Ca 179 st
6. vilka bloggar följer ni? Alla som är länkade + kissies, Hanna widerstedt och såklart JOCKIBOIS!.
7. bästa dagen i veckan? Fredagar
8. roligaste kompis? Felicia, Linn och Sofia. Och Sara, adam :D
9. vem står er närmast i eran familj? Min faster Åsa min syster josefine och Sofia.
Linn- Min pappa
10. våfflor/pannkakor?- våfflor med glass.

puss på er tjejer :)



Bilder från förra veckan.

ÄLSKADE VÄNNER.
 
Min födelsedag.
Josefine & Mormor-

Hugo & Frank.


Markus student.
Markus.

Familje kärlek. En liten kille som gillar att leka i regnet.
 
Desamma med en viss hund :')       My & Disa.
 
Presenter!
 


Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya.

Dagen va chill, har inte gjort speciellt mycket, träslöjd, NO förhör och Kortspel. Åkte in till Uppsalas katthem för att ja tänkte kolla på lite missar, men.. Tanten öppnar och säger "det är stängt, kom tillbaka på lördag då det är öppethus" Men hallå? vill hon inte att en av det 160 katter hon påstods ha skull få ett nytt hem, kanske t.om omgående, Nej tydligen inte. Snälla lixom vi var 2 flickor so åkt från rasbo dit, varför bara inte släppa in oss? Men nej nu skiter jag i det, bättre lycka nästa gång. Innebandy kväll. Match mot p-99, dock så tyckte Falken att det var kul att hålla på och ändra i klockan så har ingen aning om hu matchen slutade egentligen. Men det var super KUL! När jag kom hem satt jag upp agillity hindret jag fick i födelsedagspresent av Markus och Daniel. Dolly ÄLSKADE det, hoppade så fint fram till att hon blev trött. Gick en 45 min promenad upp till dom sällskapssjuka hästarna, mysigt. Men i morgon blir det att vara hundvakt hos Stephanie mellan 15-23 men jag ska sova kvar. Söndagen blir det Chihuahua träff och nagelfixning. Kanske katt hämtning. GILLAS stort! ska läsa Annicas och Marcelos blogg strax, först blir det en bild uppladdning från förra veckan.
 


Haha,

Rolig dag i skolan, gör typ INGET! Så ska väl hem snart.
Haha kul att Annica och Marcelo ligger 3-4 på topplistan! (gillas) haha, sitter och snackar med Linn medan jag checkar bloggar. Riktigt varmt och skönt ute! Älskar sommar!


God morgon !

Står och väntar på bussen. (gillas) i dag ska jag ha NO prov/läxförhör. Träslöjden sen typ ingen mer lektion.
Efter skolan ska jag till Linn, blir säkert 1-2 promenader, 17:15 match mot pojkar 99!
Ha en bra dag!


Glad!

Asså omg! Läst Marcelos, Annicas och deras fanblogg! Så grymt coola! Love them! Annica har otroligt fina ögon, hon är vackert söt och Marcelo är sexig! vill så gärna träffa dom! Dom passar så bra tillsammans och dom värkar het underbara på utsidan! Saknar big brother så tror ni inte ja blev överlycklig när jag hitta dom på insta! Följer även Camilla.
Blir väl att ja och Linn åker till Stockholm för att shoppa snart! (gillas!)


Löpning, bank , sommar

Igår va vi ute i Östhammar och kollade på motorcyklar, de va någon spec grej, innan middagen sprang jag och matte 5km på 28 min. Rätt stolt för att vara första gången jag sprang 5km.
Idag fick jag ett sommarlovskort av pappa (GILLAS) vi va in till banken för att fixa min internetbank som inte ville funka men nu så är allt fixat! Yeay! Juste jag följer nu Marcelo på instagram! amarello. Marcelo och Annica har även bloggar,
http://penamarcelo.blogg.se">http://penamarcelo.blogg.se
http://annicaenglund.blogg.se">http://annicaenglund.blogg.se


Rekord?

Haha killarna hittade den största rabarbern ever !

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3093281/images/2012/pic_205334867.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3093281/images/2012/pic_205334867.jpg" class="image">


Tävling!

Tävlar om att vinna denna kamera till min underbara syster! <3


Jacksons family<3

Jackson syskon <3


Kattunge på G.

Elvis mamma har fått kattungar så nu blir det en bebbe där ifrån, alla va långhåriga. Jag valde en söt kille, dom föddes 23 maj så får hem honom i Augusti. Han ska herr Jackson.


Big brother!

Hanna, Annica och Amandus kom till final ! Hanna J stod som vinnare 2012 med 500.000:- GRATTIS! De va ett spännande avsnitt och jag kommer sakna big brother! Men ja kommer dock att följa många av deltagarnas bloggar!


Rum inredning.

Fixat lite i rummet hos mammi :) ganska nöjd fattas lite saker fortfarande.


Oväder.

Ska bli ösregn och åskväder i kväll..
Får se hur de blir med bb finalen i kväll :/ skulle bli så arg om de blev strömavbrott.


Sommarens!

Sommarens mode är väldigt blandat, mycket färg men även ganska mörkt, Amerikanska flaggan är populär och sitter på mycket kläder, Gina tricot har valt den Amerikanska stilen på sina kläder i sommar och dom har även börjat med träningskläder.
Varje år är det något med H&Ms reklam som får dålig kritik, i år är deras modeller för solbrända. Folk kan då fel intryck. H&M visar upp sin nya kollektion av bad och strandkläder. De är mycket klänningar bikinis och skor. H&M har ett stort sortiment. Finns kläder för alla åldrar. H&M har allt inför sommaren.
Cubus ligger på samma nivå som alltid som har den mjukare stilen och har det mesta i sin butik.
Mitt sommar tipps, försök att alltid ha något som matchar, t.ex skorna med tröjan.
Vilken av dessa 3 är din favorit butik ?


Breaking dawn.

När kommer part 2?!! Någon som vet? Längtar så! Filmerna är så bra!


underbara födelsedaar och presnter.

Firade hos pappa i torsdags och hos mamma i dag, så mysigt. Mormor morfar och Josefine stannar på min födelsedagsmiddag. Thai mat ofc!

  

 
  
  
 
  
 
 
Fick även 1500:- , en säng (1x120), chips, hår grejooor och 2 tidningar.


Älska ♥

http://www.youtube.com/watch?v=4GuqB1BQVr4&ob=av2n


Dagens outfit!

Lite lätt sådär, linne och jeans ;)
Btw, första bilden på hårförlängningen jag gjorde i onsdags, såååååååå nöjd! /Linn


Amazing

Helt underbar dag! Så jävla glad! 2 "lektioner" idag (film och uppvisning) sluta 13:00, träffat mina älsklingar, så fucking amazing! Hemma hos mammi nu, träning i kväll och släkten i morgon! Yea! De går bra nu!


Underbart.

Igår va det en skön dag i skolan. Hände inte så mycket. Hade 2 lektioner. Förmiddagen hade ja konst och eftermiddagen skulptur vandring och fotografering, tyvärr fick Linn och Felicia avsluta projektet själva då min buss gick 13:00 å vi hade dragit ut på tiden ganska mycket. När jag kon hem gjorde jag tårta och städade. Kl 18:00 kom släkten på pappas sida för att fira mig, jag fick massa bra presenter, bilder kommer lördag eller söndag när ja fått mitt från mammas sida. Kram


RSS 2.0