Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya.

Varit på Chihuahua träff idag och fick vänta på dom andra i 45 min, de va bara 1person med 2 hundar som kom så de va inte många, va hemma hos Linn ett tag innan och efter. Ligger och kollar på andra avenyn säsong 3 nu lite ensamt men aja :/ imorgon är de skola vet inte om jag ska gå, har lite ont i huvudet. På onsdag kommer älskling hit ;*


Mys dag

Hade mys dag i skolan, blev lite trött på att ha onepiecen, efter halva dagen blev de as jobbigt ! Jag ville bara sätta på mig ett par tajta jeans och ett linne! Haha inte van att gå klädd o pösiga varma kläder ;) när jag kom hem bytte jag om direkt. sitter nu och kollar på tv med mamma. 18:00 börjar träningen sen ska jag hem till pappa!


God natt!

Bjuder på en helt naturlig bild ;*


Sanningen svider! ;)

Hahah tror fan de e sant!


It's on like donkey kong~

haha haft lite humör svängningar idag men de är inget någon värkar dött av ;) lite långtråkigt i skolan men sen åkte jag, Linn, Felicia och Isabell till gränby! HAHA VI TRÄFFA BLONDA OCH HANS POJKVÄN! Hoho kuuul som fan! Jag köpte 1 ny jacka och en blå tröja(syns inte så bra på bilden men de kommer bättre senare) Linn köpte ett armband och ett par byxor,(armbandet på bilden är ett jag vill ha men de är nästan likadant som Linns bara att hon har ett annat stjärntecken) Felicia köpte mjukisbyxor. Vi åt på Burger king. Vi tog 816 hem vid 16:10. byee

 
 

God natt.

Spelade 1-2 mot Storvreta. Sista målet va ett skit mål! Ingen markerad och jag blev väldigt arg när jag satt på bänken och såg det. Vi hade 20-6 i skott skillnad. ÅÅH tänk om vi hade satt alla! Vilken match det hade varit då! Bra spelat tjejer! Åkte till hallen för att hämta Oscar då Xet och hans familia är där, en total igg, tackar ! Mogen far! Vad har jag gjort dig? Men åkte hem firade att matte fyller 39 idag med tårta! Ska sova nu! God natt <3


Vad ska man göra då?

Ligger i sängen och lyssnar på musik lite små grinig. Om 2 timmar ska jag till samlingen i vallby för Vi ska spela innebandy match mot Storvreta i vattholma hallen. Bye bye


FAAAAAAAAN!!!

.


Chilling!

Babes


Hola

Spanska lektion med Jönson ligan ;)


Arg!

Jag kan lova att det sista jag blir är glad när någon snackar om min familj, jag har det inte alltid lätt och då ska du göra det svårare? Vad har du för anledning att snacka? Bara för att du tycker mitt liv värkar bättre än ditt? Du gör dig o omtyckt. Inte så jävla smart ? Fan att ni aldrig får nog och inser att saker kommer fram!? Ni värkar helt blåsta? Varför snacka massa skit när alla hör även den de handlar om? Jag hatar skit snack ! Hur orkar ni? Skaffa er ett eget liv ist för att lägga sig i andras, ni undviker en hel del då.


Ibland känns det som att man inte räcker till..

Måste alltid kämpa.. Nån gång tar viljan slut men När alla säger nej, ska jag säga ja.
När allting går emot, ska jag hålla kvar


You light up My world

Du är det bäst i mitt liv, allt du gör får mig att bli överlycklig. Utan dig är jag ingeting, du gör mina dagar så mycket bättre. Du gör mig till en bättre person. Jag saknar dig varje sekund. Vill vara med dig hela dagar. Jag kan alltid vara mig själv med dig och känna mig trygg, precis som en pojkvän ska var. Älskar dig !


Ilska och glädje på samma gång.

Blir arg på vissa människor! Låt oss göra vad vi vill, sluta ignorera dina äldsta vänner som vet vem du egentligen är. Svik inte din bästa vän för att hon byter skola. Lova inte något du bryter 5 min senare. Gör inte någon överlycklig för att kunna göra den djupt sårad på en gång!


Det rullar på.

Har ätit födelsedags middag och gått på en promenad med Bamse. Sitter nu på verandan med Bamse som tuggar på sitt ben och väntar på att fikat ska bli klart. Saknar älskling jätte mycket. Imorgon ska jag upp klockan 08:00 för att ta 08:45 bussen till matchen i hallen med damerna, vi ska spela mot Arlanda. Får se hur det går. Puss och kram.


Trött!

Ligger i min säng ute i sommarstugan nu och myser lite själv sådär. Är sjukt trött efter discot, kom ca 80 barn och vi fick mycket pengar.


~Du gör mig glad~

Får sluta 14:00 idag för vi börja förhöret tidigare. (Gick sådär men aja). när jag kommer hem hinner bara äta plocka undan lite sen ska vi till skolan och fixa inför discot.


Sep. 21, 2012

Sitter och pluggar till SO förhöret med Linn och Felicia efter att ha haft Skolfoto . (y)


Gladare än någonsin!

Haft en annorlunda dag, varit hos läkaren och räddat en hund som heter Greta på 9 år. Hon är as söt! Tränat så är sjukt trött! Ligger och kollar på tv nu men ska snart sova. Imorgon är det Skolfoto och vet inte vad ja ska ha för tröja!..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3093281/images/2012/pic_505b6ad5e087c33ebbc86e79.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3093281/images/2012/pic_505b6ad5e087c33ebbc86e79.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3093281/images/2012/pic_505c05d6e087c33eda411956.jpg" class="image">


Allting kommer bli bra tillslut, du ska se att allt ordnar sig.

.


Jalla rå!

Idagen i skolan va rätt okej utom att Fredrik bet mig i näsan och isack slog mig i ansiktet med sin bok, men vadå? Jag var ju bara trevlig mot honom å sa hej å fråga vad han jobba med? Men efter skolan åkte jag till Sebastian och har haft de super mysigt, saknar honom redan. Sitter nu på bussen hem så pappa ska hämta mig i almunge skola.
Men blir så arg på folk som ska lägga sig i! Så onödigt! Usch ! Blir så jävla förbannad!


haha, de visste ni inte va?!

  • Fjärilar smakar med fötterna.
  • En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.
  •  På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen.
  •  100 personer dör årligen till följd av att ha satt en penna i halsen.
  •  Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.
  •  Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.
  •  Endast en person av två miljarder kommer att leva till 116 års ålder. 
  •  Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.
  •  Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.
  •  Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.
  • En snigel kan sova i tre år.
  •  Inget ord i det engelska språket rimmar med ”month”.
  •  Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att växa. 
  •  Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.
  •  Alla isbjörnar är vänsterhänta.
  •  En struts öga är större än dess hjärna. 
  •  Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet.
  •  Kackerlackan har en otrolig överlevnadsförmåga. Även om den mister huvudet kan den leva i flera veckor – tills den dör av svält. 
  •  En krokodil kan inte sticka ut tungan.
  •  Cigarettändaren uppfanns före tändstickan.

<3

fredrik min älskling som jag älskar jätte mycket han gör mina dagar våta och får mig att må bra älskar dig puss!

Helt förälskad!

Ååh ! Vill ha en Maine Coon katt! Så coola och jätte stora! Såg en som va 14 månader och vägde 7,5 kg! Å dom växer tills dom är 2 år! Såg en som vägde 15 kg! Den va 1,3 meter lång! Och 58 cm hög!


Nomnom

Gott! Klar med bakningen inför discot !


Oh ja..

Sitter på bussen hem och är helt blöt! De ösregnar.. Linn kommer inte för hennes pappa hade åkt på möte och inte sagt något. Hundarna kunde inte vara ensamma hemma längre så jag bakar själv sen :)Juste när vi skulle hämta våra varor i matsalen så kör mattanten in i en grej så läsken rasar å typ en hel back gick sönder.. Bad för ossss! Men de fixa sig! Min bonus morfar hämtar mig vid Bussen så jag slipper gå eller vänta på 147 i 20 min.


Lektion med bruuudarna!

Svenska å dagen är tröög!.. Linn ska hem till mig efter skolan och baka inför discot ska även vika Markus tvätt (pengar! ) blir nog kanske att hälsa på hästarna oxå! Bye

 


True story !

Kommentera inte mitt utseende när det finns så mycket mer att kommentera på ditt.


inne/ute

 
Måste väl säga att sen Jockiboi blivit roligare och bättre sen han dumpa Hanna och hans show är bättre än någonsin! Längtar tills hela avsnitt 4 kommer!
 
Dip dye hair är väldigt populärt, många har rosa blått grönt osv men själv tycker jag det är snyggare om man har en naturlig färg som t.ex om man har mörktbrunt hår att man tar en ljusare brun men inte för skarpt skiljande.
 


 
Vet inte om det är fler än jag men Hanna Widerstedt är väldigt ute! Hon har fått många hatare och skulle jag se henne i verkligheten skulle jag bli rädd för att hon är så ful och äcklig.
Hon ljuger om sina pengar, väskor och sin familj. Hon tar inte bra hand om sin hund om hon har hundrastare hund matare osv..
 
Snoddar på benen är oxå så ute! Det är inte bara ute utom väldigt fult oxå!
Det är även så fult att tracka sitt ex med fula ord och kalle henne/honom fula saker. Som t.ex slampa, slyna, äcklig, drake. För varför? Det är bara töntigt! Lägg ner!
 

Länkning osv.

Kom precis hem från thuns och köpte mysbyxor, nya råttor till missarna, Ett par svarta bysor, vax, balonger till discot, hårnålar till discot.
Nu har jag lite tråkigt så kör en länkning! Läs och Följ denna heta bruds blogg! http://teesso.blogg.se/

Hola!

Idag så var de ganska tråkigt, bråk gråt tråk. typ. Sitter hemma och lyssnar på musik. Sofia har åk iväg på den där kickboxningen så vet inte vad ja ska göra! Bytte profilbild på facebook för hade tröttnat på den gamla ganska mycket.
 
Vad tycker ni är finast? Färg eller svartvit?


 
 

Du är allt.

Du får mig börja gråta av lycka.
Du ser mig som ingen annan.
Du gör mig galen.
Du värmer mig med ditt leende.


Grattis Felle!

http://feliciakalldin.blogg.se/
 
Vår älskade vän Felicia fyllde 14 i fredags och vi firade henne i skolan med tårta! Grattis gmn! besök hennes blogg oxå ;)


  











~Tillsammans kan vi gå mot rött~

Hade otroligt mysigt och kul igår! Saknar dig <3
När jag kom hem gick jag och la mig med missen<3


Ny väska!

Åhléns 359:-
 
 

Felicia 14 år!!

Grattis vår fina vän !


Hoppas är inte tillräckligt

Hoppades på att de skulle vara en annan buss chaufför idag men nej jag hade fel, de va den griniga jäveln och nu skulle vi ha bälten. Vill inte åka med hans buss längre, ska nog börja ta 886 Alunda ist. Idag ska jag Linn och Felicia ha en lektion för 3orna i hallen. Är irriterad igen ! Att han ska förstöra min dag! Men aja puss och kram.


Hej.

Melina är bäst. Tess är en p12


MELINA IN THE HOUSEEEEEE!

Tja tja bloggen, hahah skoja Melina här! Jag är en mycket snäll tjej som älskar att festa! Skojjaaaaaa, just nu har vi alla rast och chillar, Tess och Fredrik kör kronan, alla vi andra pratar ;) aja vi börjar snart så ska dra! Byebye bitches :*


Populärt!

Vad tycker ni om piercingar? Vart är finast? Själv tycker jag navel och tunga.


Dam matchen

Vi var 9 spelare och fick rulla på 3 backar och 2 centrar. Blev jobbigt men vi spelade bättre och bättre varje period, första blev det 1-4 andra 0-2 3:e 0-1 matchen slutade 1-7. I slutet på sista perioden fick jag en tackling med kommer inte ihåg mer än att ja låg på marken å hörde Emmy ropa. Tjejen som tackla mig fick 5 min utvisning och dom som satt i publiken sa att de såg orökt ut men aja, har ont i hela ryggen och nacken idag, hoppas det går över..


Hola people!

Hade en grymt bra/rolig natt igår! Sista halvtimmen var hur jävla kul som helst! Melin jag Linn och Tess gick runt med varandra å träffade massa olika människor. Haha vi pratade med nån turk eller vad han va å han ville visa upp oss för sin kompis eller nått men vi stack när han gick å hämta honom! Haha Sebastian, Sebba och Fredrik var med oss en stund i mellan åt oxå, treeevligt :D i statsparken hände mycket mer än mitt på stan! Haha aja ska snart på match! Tack alla som gjorde min kväll så Braaa! Puss


Heeeeellååw Estland!!!! ;)))

Söööt fellan


Vinnaren!

Grattis Emma till sommarens finaste bild! http://horseesandphoto.blogg.se/ Tycker att alla ska gå in och titta på våran vinnares blogg!

Kort inlägg

Har precis varit på promenad med Vega och Nova medans Linn cykla till godislunden med Sebben och Adam.
Sitter nu och myser med vovvarna och väntar på att hon ska komma tillbaka! bye
 



Kul dag!

Igår blev en rätt rolig dag tillslut! Proven gick sådär helt okej! Engelskan kändes mkt bättre än SOn men aja. Efter skolan åkte jag och Linn in till stan och det var jätte trevligt ! :) hände mycket saker ;) kom hem och åt middag med mamma och Oscar. Sen kolla vi på "Spy kids". Idag ska jag till Linn och ikväll ska jag spela innebandy. Bye


Innebandy you know

Hemma och duschat nu efter att ha tränat i nästan 1 h blev lite struligt med om vi skulle träna eller inte men vi körde mini matcher och skottövningar, riktigt kul! Dom fråga även om jag ville vara med på söndag, å de ska jag verkligen ! De är sån bra stämning i damlaget! Man blir så glad! Å jag fick i uppgift av dom att prata med tjejerna i mitt lag och tränarna om träningen vi skulle ha ihop med dom. Jag tycker de skulle vara kul att dom var med på våra träningar å dom själva uttrycker sig som att dom ska träna med oss och inte vi med dom. Vi spelar på ett helt annat sätt å de är de dom vill lära sig och hur ska dom göra det om dom är 7 pers varje träning? Idag hade vi ingen tränare. Men iaf nu ligger jag i sängen väldigt trött! Blir stan med Linn och Sebastian i morgon, hem äta åka till gårn med Sebastian å får se vilka som är där, lördag träning 16-18 sen Kulturnatten, söndag 12:00 samling för match. Jippie! Jag har Inte fullbokat ! Inte alls ;)


Fler likes gör dig inte vackrare, du är dig själv och de är värt flera 1000 likes!

Sitter och väntar på 147 med Oscar i den otroliga blåsten och lyssnar på musik. Vill bara hem för är så hungrig !


Innebandy!

Ska spela innebandy med damerna mellan 18:45-19:45 i hallen i kväll, yeh! Haha får inviga min nya klubba. (som alltid kommer första träningen med ny klubba inte gå bra) men aja de får gå!


Trög!

Trög men rolig dag, hk kemi idrott och spanska. Men Asså pallar inte spanskan... Faan! Men kemin va as kul hahha. På HKN gjorde vi skink och ost paj! Ska hem om ett tag och kolla till hästarna och fritte.


Mys

Sitter och myser med kissen inne på mitt rum och kollar på "kungarna från tyresland". Så alla kan vara sociala! ;*


Hola

Åt lunch hos min faster Åsa idag. Kycklingpaj! Så gott! Mkt bättre än skolans potatisbullar och fiskgratäng.. Hade såklart underbara Algot i knät hela tiden! Han är så otroligt söt! Köpt ny klubba i affären i allians. Varit hos Linn pluggat och gått på promenad. Ligger nu i sängen och smsar. God natt!


OBS!

Tävlingen avgörs torsdag kväll! Så sätt igång med röstningen !


Åååh..

Försov mig och vakna 15 min innan min buss gick.. "suck " fick typ panik när jag såg klockan och sprang upp ur sängen och satt på mig kläder. Minns att pappa väckte mig å när han stängde dörren måste jag somnat om direkt. Aja han iaf med Bussen men inte mig själv, får fixa mig i skolan å hoppas på att Linn kan ta med sig en macka.


It's life

Ibland vill jag bara gråta för att de e jobbigt. Ibland skrattar jag för att de är kul. Även den person som värkar vara perfekt och glad är inte alltid de. Gå inte efter utseende på allt å alla, rykten gör personer till folk dom inte är. Det finns någon som bryr sig och dom som är jobbiga och elaka är bara avundsjuka.


I miss you, I really do ..

Ska kolla på "friends whit kids" nu och sen titanic kanske, ha en bra kväll!

Sakerna från idag.

 

Hello!

Min nya tröja! <3


Whihooo

Sitter och fikar med sofia på Centralstationen men hade faktiskt inte speciellt stor aptit.. Vi kom till stan runt 12 och ja har handlat lite saker, sofia har köpt en skinnjackan men bilder kommer ikväll.

 


It all makes sense.

it was meant, you were supposed and that make sense. You are My world know. It's hurt someone to se me smile and makes other happy.


Helt ok!

Kvällen igår blev innebandy med flickorna i rasbo. Efter träningen åkte jag och Linn in till stan för att träffa Sebastian och hans kompis, de va kul bara de att jag ramlade i trappan på bussen och Lisa stod bakom mig å de blev pinsamt. Vi var hemma efter 24 nån gång och vi sov hos Linn.Det regna hela kvällen inte kul alls.
 Idag har jag bara kollat på film och myst med katterna. Såg "step brother" haha den är bra men väldigt cp!

Lite bilder från Älvalis prinsesskalas

Obs! bli inte rädd för min släkt är inte normala..
 




Bye bye ha en bra dag.

Å

Glöm inte!

Be alla dina vänner att rösta på din bild! Det ger dig större chans att vinna ;) lycka till!


RSS 2.0